Hela helgen framför oss

Fredag morgon och solen skiner, härligt! I dag är det dags att hämta kidsen och sen ska vi köra in till stan och köpa kläder till lilla Veras dop.
Väl hemma ska vi plantera jordgubbsplantor till barnens förtjusning. Några tomatplantor ska vi också plantera om i större krukor. Vi mätte dem innan barnen åkte och de har lyckats växa 13 cm var (tur att jag inte tog kol på dem).
På kvällen ska storebror på disco, lillebror valde att vara hemma och mysa med mig istället *L*

I morgon blir det att bänka sig på fotbollsplanen. Storebror spelar en match och sen ska vi vara kvar och heja när det andra laget spelar. Sen blir det grillning och brännboll för alla spelarna, lite för att ge killarna ännu mer laganda, att det ska hitta på kul saker tillsammans. Sen blir det att köra hem till en släktning som fyller år, hon bjuder på grillat, mums!

På söndag ska vi fira lillebror. Han fyller 9 nästa torsdag men vi tar det nu i helgen i stället. Han har beställt tacos och ormtårta, lyckad repris från förra året, så det ska vi fixa till.

Så hela helgen är härligt fullbokad, till skillnad från förra helgen när jag satt i solen och läste i flera timmar. Verkligen kontraster, men helt underbart!

Kloka kommentarer
Postat av: Pernilla W

Kikar in här:) Hur är det med er? Ja vilket strålande väder vi har haft. Till skillnad mot nu när det regnar:) Ha en fin kväll Kramar

2008-05-19 @ 18:25:51
URL: http://pewall.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat:

Trackback
RSS 2.0