Onsdag!

Semestern i Vimmerby var jätteskön. 30 grader varje dag, nära till vattnet och trevliga middagar vid långbord om
kvällarna. Matcherna gick väl så där, de vann 2 och förlorade 4. Fast jag är förundrad över att någon orkade jaga en boll i den hettan.
I söndags kom vi hem. Lillasyster tog en lång vila (3 timmar!) när vi körde hem så hon var en piggelin på kvällen när jag var ett trött vrak.

I måndags steg vi upp tidigt, det var flyttdags för min bror och svägerska. Klockan 8 bjöd de på frukost i sin lägenhet, sen var det bara att börja bära in i lastbilen. Jag bar inte så mycket tack vare min arm men jag gjorde vad jag kunde för att se till så att deras lilla 6 månaders tjej var glad.

Igår och idag har det varit bad på schemat. Skönt att bara slappa och gotta sig i solen. I kväll är vi bortbjudna till Ingela och hennes familj. God mat blir det alltid och härligt tjejsnack också. Och vi har mycket att ta igen så det ska bli jättekul!



Nu drar vi

ImageChef.com - Custom comment codes for MySpace, Hi5, Friendster and more


Gipset är av och husvagnen är packad. I morgon bitti kör vi till Vimmerby för några dagars semester och fotbollscup.

Lilla tokstolle



Lillasyster har tittat på Kalle och chokladfabriken. Där finns en tjej som tuggar mycket tuggummi och när hon inte vill ha det i munnen mer så sätter hon det bakom örat.
Det tyckte lillasyster var ett bra knep igår när hon satt och ritade. Det berättade hon i morse. Så vi har börjat dagen med att försöka ta bort ett stycke tuggummi från en illtjutande tjej. Tro mig, det sitter ganska rejält efter en hel natt.

Som en riktig hjälte fanns storebror Alfons och höll hennes hand och gjorde allt för att distrahera henne♥

Snart slut på väntan

Snart kommer barnen. Då har de varit iväg 2 långa veckor. Aldrig vill jag vara borta från dem så länge fler gånger. Nu ska vi ha semester tillsammans i två veckor. Och jösses vad jag ska pussa på dem! Fast absolut inte på storebror som är 12, för det är ju inte populärt. Oj oj, han vet inte vad som väntar ;o)




Tävling!



Detta fina kuddfodral kan man vinna hos Mamamekko! Jag vill, jag vill!

Fint besök

                                          Bild: Mobilfoto Anna

Jag har premiärplockat hallon. Premiär för mig alltså. Snabbt och enkelt var det. Man behövde inte böja sig som när man plockar jordgubbar och det var inga taggar på buskarna. Gott är det att ha i frysen och plocka fram i vinter så detta ska jag göra om.

En ask frös jag inte in. Jag väntade besök från England, barndomsvännen (vad antik jag känner mig)  Lotta var hemma och tittade förbi så då passade vi på att fika.



Jag tog en köpt (ehm) mandeltårta med Snickers och la hallon runt om. För visst är det lite mer tillåtet att äta tårta om man äter något nyttigt till ;) ? Lotta hade sin dundersöta son Jonas med sig och han mumsade glatt på glass och hallon.
En liten kille med blont lockigt hår som kommer att bubbla en massa svenska och engelska ord väldigt snart. För hans mor är väldigt förståndig, hon är noga med att han ska kunna både mammas språk och pappas. 

Lille Jonas tog sig en liten tupplur i soffan medan vi babblade på, vi hade en hel del att ta igen. Hoppas att vi ses igen i november vännen!




Barnlängtan


ImageChef.com Flower Text

Hemma igen

Oh. My. Lord. vad den var bra! Eftersom jag bara hört bra om filmen så väntade jag mig inget annat, men så bra vågade jag inte tro. En bra blandning av skratt och tårar. Och sällskapet var kanon, tack Ann-Sofie för i kväll!

Äntligen!

Då är det äntligen min tur! Meningen var att jag skulle gå på premiären men något kom imellan. Så ikväll bänkar vi oss, en vän och jag. Naturligtvis pratar jag om SATC-filmen!


Jag har läst


Bild:AdLibris

Boken handlar om Malin som förlorade sin man och sina två yngsta barn i tsunamin.
Deras äldste son Axel överlevde och boken handlar om deras resa tillbaka till livet.

Malin berättar i dagboksform om det hemska som hänt, och om hur hon och Axel måste gå vidare. Det handlar till stor del om hur hon mår och det känns lite som om Axel "glöms bort".

Jag kan verkligen rekommendera boken, jag läste den från pärm till pärm på kort tid. Man vill bara krama om sina barn och tacka sin lyckliga stjärna att de har det bra.


Nu har de åkt....

och blir borta i två veckor. Det är lång tid. Kan ni tänka er att vara utan era älskade barn i två veckor? Inte jag heller. Det enda positiva är att de är hos mig i två veckor sen. Men det kommer att vissla förbi, det vet jag. För hur mycket kul vi än hittar på så sitter jag med dåligt samvete när de åkt, för kanske kunde vi gjort något mer, varit gosigare mot varandra?
Hur stensäker jag än är på att det var rätt att gå ifrån äktenskapet så mår jag ändå dåligt för att barnen behöver åka fram och tillbaka.

I onsdags var jag och grabbarna på filmpremiär! Vi såg Narnia: Prins Caspian. Jag hade väldigt låga förhoppningar när jag satte mig i biofåtöljen, trodde mest att jag skulle ta mig en tupplur. Jag blev verkligen positivt överraskad. Den var jättebra (för att vara en så film)! Det var kul att se killarnas stora ögon, de var helt inne i filmen. 2,5 timme gick jättesnabbt förbi, och då ska tilläggas att jag ALLTID tittar på klockan när jag är på bio även om det är en bra film.
Lillasyster hade vi lämnat hos morfar för hon hade inte riktigt åldern inne.

Igår var jag på sjukhuset igen för nya röntgenbilder och läkarbesök. Jag fick det glada beskedet att jag inte behöver operera handleden!! Ett nytt lättare gips fick jag också. Armen såg så ynklig ut utan gips och det kändes jättekonstigt.
Nytt gips sattes och en fin röd färg har det nu. Måndag v 30 ska det tas bort hos sjukgymnasten. Can´t wait!

Imorgon kommer släkt ner från Norrland. Min nästkusin och hennes föräldrar kommer alltid ner en vecka i juli och bor hos mina föräldrar. Det ska bli så kul att träffa dem! En tradition är att vi har en stor grillfest med ett gäng släktingar och i år håller jag tummar och tår för att mina barn får komma (för deras pappa). I så fall får jag träffa dem redan på måndag :O)

Ha en skön helg!

Kram Anna


RSS 2.0