Summering

Min underbara dotter håller på att driva mig till vansinne vissa dagar. De flesta dagar är hon ljuv som en ängel och vill gärna sitta i mitt knä. Andra dagar.... ja då växer det horn i pannan på henne. Den ljuva 6-årstrotsen är här med besked!
I går var en skitdag rent ut sagt. Hon gjorde precis tvärtom hela tiden och när jag sa till henne på skarpen så skrattade hon mig rakt upp i ansiktet. Svårt att hålla sig pedagogisk och clever då.
Idag har hon varit helt underbar hela dagen, totala motsatsen. Tur är väl att de dagarna dyker upp oftare än de överjävliga.

Idag har jag och barnen bakat kanelbullar, äpplekaka och kladdkakemuffins. Sen tog vi ett gäng bullar med oss och cyklade till mormor och fikade tillsammans.

I morgon bitti kör vi till Karlskrona och roar oss med Vera och föräldrar. Fikan och badkläderna packar vi med ;O)


BegravningNu har jag precis begravt en kattunge. Visste att det var på gång för den var kall och ville inte äta. Försökte hjälpa den men det gick inte.

Ser inte fram emot att berätta det för barnen när de kommer på fredag :(

Kämpen Doris

                                       
Mätta och trötta


Nu har tjockkatten äntligen fått sina ungar. I går morse kl 5 väckte hon mig så hon fick komma in och lägga sig tillrätta.

Klockan 6 såg den första lilla ungen dagens ljus (nja, eftersom de föds blinda) och 5 småttingar till kom med ca 30 minuters mellanrum. Barnen är överlyckliga och kan inte riktigt fatta att de verkligen är våra. En har vi tänkt behålla även om det känns svårt att välja. Alla är ju så söta!              En dag gammal

När tar det slut?

Förra semestern blev lite annorlunda med tanke på att jag bröt armen. Denna semestern tänkte jag ge järnet och hitta på en hel del med tanke på att jag faktiskt får semester trots att jag började nytt jobb i slutet av maj.
Vad händer? Bilen går sönder när barnen kommer hem och det beräknas kosta ca 20 000.
Det är livet på en pinne hos mig :(

Semester och skrapade knän

Nu har jag jobbat färdigt inför semestern. 4 lediga veckor väntar, det är inte mycket inplanerat och det känns jätteskönt!
Barnen har haft en skön vecka hos mormor och morfar när jag har jobbat och jag har blivit uppassad med middagen färdig när jag kom från jobbet.

                                         
Alfons har badat hur mycket som helst, har nog simhud mellan tårna nu ;D

                                          
Alma skrapade knäna och fick sätta på plåster


                                         
På torsdagskvällen hade vi lite "avslutningsmys" och Alma somnade i mormors knä ute på altanen.

I fredags var jag och lämnade Alfons och Alma och idag lämnade jag även av Adam.

Han stannade kvar lite extra och vi passade på och hittade på lite kul.
I fredags var vi inne på Kristianstadsdagarna med mormor och morfar och i lördags var vi och badade på Vinslövsbadet med Vera och föräldrar. Härligt var det! 28 varma grader i vattnet. Vi brukar alltid åka till Torsebrobadet men där är så smockfullt med folk så vi tog ett annat alternativ.

När vi var nöjda åkte vi in till stan och kollade på bio; En natt på muséet 2. Helt ok var den.

På kvällen grillade vi god mat med gott sällskap :D Sen satt jag och Adam och pratade till kl 1. Det är så härligt att få prata ut ordentligt med honom utan att någon avbryter.

På fredag kommer barnen igen och då ska vi ha semester ihop. Kanske har vi fullt upp, katten Doris har en riktigt stoooor mage och det dröjer nog inte många dagar innan den blir smal igen...


RSS 2.0