Vänder på dygnet

Som arbetslös borde jag ha värsta chansen att ligga länge i sängen på morgonen. Kunna njuta av att inte behöva stressa upp och iväg. Fet chans.
I stället har jag så mycket i huvudet som jag funderar över så jag vaknar 5 varje morgon. Totalt värdelöst :(




Härliga helg

Hur skönt som helst när värmen börjar komma. Sitta och sola benen (ruskigt vita), tvätten hänger ute och torkar på ett kick och det doftar grillat i var mans trädgård. Båda killarna spelade match igår och båda två gjorde det sista avgörande målet.
I morgon är det ny vecka och store sonen ska praoa för första gången. Eftersom han är så intresserad av matlagning så har vi fixat så han kan vara på en restaurang i stan.

Han ska vara där två dagar och i morgon kommer jag, min bror och söta Vera dit och käkar lunch :O)

Dagens

Dagens najs:

* 23 grader varmt som ska hålla i sig hela helgen
* Var på en jobbintervju som gick superbra. Satan i gatan vad jag vill ha det här jobbet
* Snart cykeltur med vätskestopp hos föräldrarna :O)
Update! Vätskan visade sig vara champagne med tillhörande jordgubbar, ostar, gott vitlöksbröd osv. Firade riktigt goda nyheter för pappsen :O)
* Har planterat vita pelargoner utanför köksfönstret

Dagens inte-lika-najs:

* Ett barn blev påkört precis utanför där jag satt och intervjuades. Fatta ångesten att köra på ett barn, eller att ens barn blivit påkört
* Barnen åkte idag. Idag känns det tomt. Igår ledsamt, eftersom dottern alltid bryter ihop och gråter för att hon inte vill åka
* Jag får reda på hur det gick på intervjun i augusti. Vilken väntan...
* Skoskav from hell ovanpå tårna. Premiär för barfota i ballerina idag

Skön helg på er alla!

Nu är det allvar

Nu har fotbollssäsongen satt igång på allvar. Med två söner som spelar i två olika klubbar är det upplagt för att det ska krocka med två matcher på samma dag (och helst samma tid). Och med tanke på att jag inte har en vettig karl vid min sida så blir det till att lita på familj och vänner för hjälp. Och jag som gärna vill klara mig själv tycker det är lite.... kasst.
Jag vill vara där för båda mina söner och heja på deras matcher. Får väl göra en Dolly och klona mig :O)

Happy friday!

Idag är det en härlig fredag. Kidsen kommer! Tyvärr kan jag inte hämta Alma själv kl 11 för jag ska på en aktivitet med AF. Men snälla mormor och morfar går mer än gärna dit och får första kramen :O)

ImageChef.com - Custom comment codes for MySpace, Hi5, Friendster and more

Skolbesök

Idag har jag och Alma varit på besök i klassen hon ska börja i efter sommaren. Det var första besöket så föräldrarna skulle följa med. Inte ville jag missa detta fastän det är pappavecka. Vilket var tur för pappan struntade i att komma och brydde sig tydligen inte hur lillan skulle komma till skolan, men det är ju en annan historia.

Det känns som en bra klass, fyra tjejer från hennes dagisavdelning ska vara i samma klass så de känner stor trygghet med varandra. Även de som gått i skolan ett år nu kommer från samman avdelning så det är många kändisar :O)
De ska besöka skolan 3 gånger till, då följer dagispersonal med upp till skolan och lämnar dem. Sista gången ska de äta i matsalen, de serverar ett säkert kort, spagetti med köttfärssås och glass ;O)



Kram ♥


Nu är det slut

Påsklovet alltså. I alla fall med mig. Kidsen är ju lediga i morgon också men då med sin pappa. Så nu är det singelkäk, singelsovmorgnar, och singeltv (bye bye Disney channel) som gäller. Fast det är inget jag rekommenderar, för visst är det härligare med barnskrikskratt, grus i hallen och fredagsmys med trötta solvarma barn!?

I dag var det 3 barn som protesterade när vi skulle köra mot stan. De tyckte veckan hade gått för fort och ville vara här mer.  Även om det gick fort har vi hunnit med en hel del:

                                          Utsikt från ett disigt Stens huvud

* Cirkusbesök med sötaste kusinen med tillhörande föräldrar
* Bowling, käk och bus i Tivoliparken med saknade storasystern
* Kalas hos coola nestkusinen Fabian
* Fotbollsträning x 2 (Vaddå lov? Inte för fotbollen, det är ju premiär på gräs!))
* En tur till Kivik; musteriet, outleten och Stens huvud. Tyvärr på lovets disigaste dag
* Träningsmatch ända borta i Munka Ljungby
* Övernattning hos mormor och morfar
* Vildsvinsjakt för Adam och morfar
* Äggjakt i trädgården
* Suverän grillning i trädgården hos föräldrarna, i härligt solsken

Självklart har vi hunnit med bl a kompislek, shoppingrunda på stan och vanlig kill-på-magen lek :O)
Jag kan bara hålla med barnen om att veckan har gått för fort. Det har varit jättemysigt att få ha så många dagar ledigt tillsammans, längtar redan till sommarlovet...

En annan riktigt rolig sak som hände i veckan var med mitt möte på arbetsförmedlingen. Inget jag vågar nämna än men går det i lås så kommer det att bli SÅ kul!

Kram♥

Påsklov






18 grader varmt och strålande solsken. Sämre start på påsklovet kan man ha :O)
Nu ska vi vara lediga i 9 dagar tillsammans och förhoppningsvis håller det fina vädret i sig så vi kan göra många mysiga utflykter. Igår började vi med att åka på cirkus, snälla svägerskan fixade biljetter till oss och det var riktigt kul.
I dag ska barnen ha det mysigt med sin storasyster. De ska bowla och gå och äta. Hon saknade sina syskon så hon ringde mig och frågade om hon kunde få rå om dem en dag. Men sch... det är en hemlis än så länge, så ni får inte berätta det ;O)

Ha en skön helg, hoppas att solen visar sig hos er också♥

RSS 2.0