Torsdag

Majgadd, nu är det redan torsdag. Tiden går fort när man har kul tydligen...

I morgon är jag ledig, ska med lillebror på klassresa till Kreativum, ska bli jättekul. Storebror har varit där tidigare och gillade det så vi bestämde att vi skulle åka dit sen på semestern. Nu blir det en gång extra för mig och lillebror.

Sen är det fredagsmys med kidsen. De har beställt grillspett till middag och det har jag inga protester mot. Lite pommes, sallad och vitlökssås till och jag är helnöjd *L* Den kalla goda ölen får vänta, stora sonen vill iväg och titta på fotbollsmatch med sin storasyrra så jag får vara taxi.

Ha en skön helg!

Stora lillebror

Idag för 9 år sedan föddes en liten Alfons. Och jag var toklycklig *L* Återigen slås man av att tiden går så fort. Från en rosig liten bebbe till en superaktiv kille som ibland slänger ur sig Palla! eller Som om...  ;)

Givetvis firas han idag också även om vi hade kalas i söndags. En god fika säger man ju inte nej till...

//Anna


Hela helgen framför oss

Fredag morgon och solen skiner, härligt! I dag är det dags att hämta kidsen och sen ska vi köra in till stan och köpa kläder till lilla Veras dop.
Väl hemma ska vi plantera jordgubbsplantor till barnens förtjusning. Några tomatplantor ska vi också plantera om i större krukor. Vi mätte dem innan barnen åkte och de har lyckats växa 13 cm var (tur att jag inte tog kol på dem).
På kvällen ska storebror på disco, lillebror valde att vara hemma och mysa med mig istället *L*

I morgon blir det att bänka sig på fotbollsplanen. Storebror spelar en match och sen ska vi vara kvar och heja när det andra laget spelar. Sen blir det grillning och brännboll för alla spelarna, lite för att ge killarna ännu mer laganda, att det ska hitta på kul saker tillsammans. Sen blir det att köra hem till en släktning som fyller år, hon bjuder på grillat, mums!

På söndag ska vi fira lillebror. Han fyller 9 nästa torsdag men vi tar det nu i helgen i stället. Han har beställt tacos och ormtårta, lyckad repris från förra året, så det ska vi fixa till.

Så hela helgen är härligt fullbokad, till skillnad från förra helgen när jag satt i solen och läste i flera timmar. Verkligen kontraster, men helt underbart!

Mina lyckliga föräldrar

Mina föräldrar har varit gifta i över 40 år. Det är inte många som kommer så långt.
Varje morgon när mamma åker till jobbet så står pappa där och pussar henne hej då. De ser varandra i ögonen. Och de ler mot varandra.

Även om de gnabbas ibland och är två individer med olika åsikter så är detta äktenskap rock hard. Efter så många år så fixar de mysiga romantiska middagar på tu man hand. De kan sitta i timmar och bara prata med varandra.

När man tittar på mina föräldrar så får man hoppet om ett bra äktenskap. För även om mitt bara varade 10 år så har jag inte förlorat hoppet om att kunna få till det så bra som de har det.

Det räcker med att se dem så där mysiga mot varandra på morgonen för att veta att jag har världens bästa föräldrar.

3 is a magic number

Helgen bjöd på gäster och grillning i dagarna 3. Nu har jag legat sjuk i 3 dagar:(
Nog någon form av influensa för jag har haft ont i hela kroppen. I dag mår jag bättre så det blir att ta tag i högarna på kontoret i morgon.

Under tiden som jag har legat på soffan och knaprat värktabletter så har min finaste pappa slitit med att göra min uteplats. Jag har en större på baksidan där jag får kvällssol men jag ville ha en lite mindre på framsidan så att jag och barnen kan sitta där och äta frukost i morgonens första solstrålar.

image74
Bild: Anna

Bilden är från dag 2. Idag är det dag 3 och då blir det färdigt. Möblemanget är köpt och står färdigt på gräsmattan:
image75

Blir kul när allt är färdigt och jag kan börja fixa med möbler och lite blomkrukor.

Ha en skön dag i solen!

Deklaration

image73

Puh, då var det över för min del också! Nu har jag också skickat in min deklaration.
Jag brukar vara ute i god tid men eftersom jag sålt ett halvt hus så var det inte lika enkelt och jag drog på det.

Tack vare käraste svägerskan, som är kundrådgivare på bank, så var alla fälten ifyllda och mitt hjärta sannerligen lättat.

Nu ser jag fram emot ett gäng sköna tusenlappar lagom till midsommar *L*

RSS 2.0