And my crappy year continues

Precis som jag trodde är detta ett jäkla skitår. Visste att det skulle bli tufft eftersom jag började året med att gå till AF. Nu ser det delen bra ut eftersom jag har fått ett jobb. Än så länge är det "bara" en praktikplats så det är bara den futtiga a-kasseersättningen jag får. Och det kan jag berätta att det räcker inte långt när man är själv med 3 barn, hus osv.. Fast den 14 sept är jag anställd och får en vettig lön så det är ju altid något att se fram emot.

Nu är det inte pengarna som gör att detta året suger allra värst. Det är mina älskade gullungar. De mår inte så bra. Varje fredag (börjar egentligen redan på onsdagen) är det ledsna miner och ont i magen för att de ska åka till sin pappa. De vill inget annat än att stanna kvar hos mig och jag kan inte göra annat än att skicka iväg dem. Fy fasen vad maktlös jag känner mig. Vill bara låta dem stanna kvar för alltid. För det är inte rättvist att barnen ska behöva ha det så här.

Jag hoppas att allt löser sig innan detta året tar slut så att vi kan börja om på nytt och få lite lugn och ro. För nu är vi inne på reserven :(

Lite tidsfördriv


Lilla skruttanPå lördag fyller Alma♥ 6 år. Tyvärr är hon inte hemma då så vi har bestämt att vi ska fira henne i kväll. Släktkalaset blir nästa lördag när Adam fyller år. Alma har bestämt att vi ska ha pizza och muffins att mysa på och jag är ju inte den som protesterar, för visst ska man lyssna på sina barn ;O)

I veckan var vi och köpte skolväska, pennskrin och pennor att lägga i. Hon valde en Hello Kitty klaffväska (ryggsäck var inte häftigt) och går gärna runt med den hela tiden. Så nu ser hon lite mer fram emot att börja skolan. Det har varit lite tårar de senaste dagarna för hon säger att hon kommer att sakna sina dagisfröknar. Tur att de finns precis bredvid skolan så hon kan gå dit och hälsa på.

Underbara unge♥, vilken tur för mig att det var du som fanns i min mage. Vad roligt vi har haft dessa 6 år och vad mycket kul vi har framför oss!

Tillbaka

Yupp, då var man tillbaka på jobbet... 4 veckors semester är slut. Båda roliga och tråkiga saker har hänt; Kanondag på Barnens Gård, 6 nya kattungar, 2 begravningar av kattungar som inte orkade med, skitväder, intensivt barnmys, endast 2 veckors semester med barnen (har aldrig haft så lite med dem), fisketur med barnen som slutade med att lillasyster blev ofrivilligt blöt, otrolig barnsaknad, sena kvällar och sovmorgnar..... ja, vi har ju hunnit med en del mysiga saker fastän det inte känns så idag. Mycket beror på att jag känner mig halv utan barnen.


RSS 2.0