Fredag!

Sitter nu och väntar på att barnen ska komma så vi kan börja vår vecka tillsammans. Efter denna veckan ska de vara borta i 2!! veckor hos sin pappa. Har aldrig varit utan dem så länge så det kommer att bli en pärs.

Mina föräldrar kommer också hit i kväll så de får träffa sina barnbarn. Vi ska käka pizza ihop och bara mysa. Jag ska serva mina föräldrar med gott vin, det är de värda efter denna veckan av suverän uppassning av mig. Jag har blivit skjutsad hit och dit, min tvätt har blivit ren och struken och jag har fått käk när än det har behövts. Snacka om totalservice!

Jag var och röntgade armen igår och sen pratade med en ortoped. Tydligen har benet flyttat sig lite så  jag ska dit om en vecka igen och röntga. Har det flyttat sig mer då så ska det opereras. Hu! Det hade jag inte väntat mig. Jag blev så paff så jag bara gick därifrån utan att fråga hur det skulle gå till. Så nu håller jag mig lugn tummarna för att det ska visa bra bilder på torsdag.

Barnen har varit lite fundersamma hur vi ska klara oss denna veckan. När jag sa att vi hjälps åt med matlagning osv så började Storebror rabbla upp vilka maträtter han kunde laga och så var det problemet löst :)

Ha en skön helg alla!

♥Kram A♥

UPDATE: Detta skrev jag igår men kom inte med förrän idag lördag, hrm.

Tidig "semester"

Jaha, då sitter man här med armen i gips. Det går inte så fort att skriva med en hand kan jag meddela, men som tur är så är det vänster som är bruten.

Det som hände var att jag skulle hänga upp en ampel i torsdags kväll. Tog fram en stol och klev upp, tydligen så stod ett ben liiiite fel så stolen välte när jag kommit upp så jag gjorde en luftfärd och slog armen i kanten på stentrappan. Jag såg direkt att armen var bruten för den såg ut som ett s. Lyckades få av mig klockan innan armen svullnade för mycket.

Till akuten kom jag tack vare min käre bror. Där fick jag antibiotikadropp, jag hade slagit hål på handen och de visste inte om det var det brutna benet som orsakat det. Sen satte läkaren en bedövningsspruta mitt i handleden (kändes inte så najs) eftersom de var tvungna att dra handen rätt innan de gipsade den.

Tyvärr var värktabletterna alldeles för starka för mig så på midsommarafton kom maten upp fortare än jag fick den i mig :(
Nu tar jag några andra tabletter som funkar bättre.

Jag som skulle jobba 4 veckor till innan det var dax för semester. Nu är jag sjukskriven fram till den 10/8 i stället.

Så här firar jag midsommar. Slog a

MMS

Så här firar jag midsommar. Slog armen i stentrappan här hemma i går så det blev en tripp till akuten. Barnen blev jätterädda men tack o lov så bor mina föräldrar nära så de kom snabbt. Hoppas ni får en härlig midsommar:).


Dagens

MMS

Dagens fynd.... gjorde jag idag; En riktig karamell. Ordinarie pris 1495, jag knep den för endast 249.


Ett litet paket väntade på mig när

MMS

Ett litet paket väntade på mig när jag kom hem idag. Buzzadordags! Ost i mängder:)


Här är det sommarlov..

MMS

Här är det sommarlov..


Juni

Solen skiner, syrenen doftar, det är juni och snart sommarlov.

I söndags var det dags för lilla Veras dop. I Färlövs kyrka samlades släkt och vänner för att fira lilla tjejen. Jag och Veras moster är utvalda faddrar och vi fick även bära henne, jag bar henne in i kyrkan och moster A bar henne ut.
Efter en liten stund märkte jag att lillan hade somnat. Alldeles avslappnad var hon ända tills hon blev väckt av vattnet på huvudet. Tror de flest väntade på illtjutet då (för vem vill bli väckt på det viset *L*) men det kom inte, bara små grymtanden.

I församlingshemmet blev vi sen bjudna på lax, färskpotatis och goda såser. Svägerskan hade bakat de sötaste frallorna till, formade som hjärtan. Och Vera var på sitt vanliga soliga humör. En hellyckad dag med andra ord.

Som doppresent valde jag en jättefin illis. Föräldrarna blev jätteglada och berättade att just den hade de tänkt köpa till Veras rum i det nya huset.


   


RSS 2.0