Söndag och alla farsors dag

Låg vaken till halv fyra i morse. Kunde inte somna för alla tankar. Sen väckte Doris mig vid sju och jag var inte det minsta trött, bara skönt att få gå upp och dra igång.

Veckan med GI har gått bra, en minskning på ca 2 kg är helt ok. Har inte följt det slaviskt eftersom jag var hos Alfons i skolan i torsdags och fredags och äter skollunch med honom då. Men jag kämpar på ett tag till.

Idag börjar Adams inneträning och jag har lovat att köra dit och kolla. Jag saknar barnen något enormt när de inte är hemma, skönt att träningen har börjat igen så jag får träffa dem mer. Tja, i alla fall Adam.

Sen är det raka vägen till mina föräldrar, dags att fira Världens Bästa Pappa. De bjuder på kalkonmiddag med alla möjliga tillbehör och den godaste såsen som finns :o)  Och om jag känner min mamma rätt så har hon laddat upp med suveränt god äppelpaj till efterrätt. Sötaste Vera kommer så klart dit så jag ska passa på att krama henne extra mycket.

Ha en skön söndag på er alla♥

Kloka kommentarer
Postat av: Mia

Dom heter reductil. Gå till vårdcentralen för att få dom utskrivna av en läkare. Då får man det på högkostnads kortet. Köper du över nätet så blir du ruinerad !!

Tyvärr tror jag nog att du är för smal för att få dom, eller tyvärr. Men jag menar, dom är skit bra när man känner sig less på all bantar mat.

Googla på "BMI" så kommer det sidor som du kan käkna ut hur ditt BMI ligger. Det måste ligga över 30 för att du ska få dom av läkare....

Ett smyg tips är att gå till Capio City kliniken och be om Fredrik Moberg (eller Mogren nått sånt). Han är inte lika petig och moralkvävd som andra läkare ;)

2008-11-09 @ 12:46:16
URL: http://focim.blogg.se/
Postat av: Ann-Sofie

Hoppas att middagen smakade!Kramis

2008-11-09 @ 16:15:31
URL: http://endelavoss.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat:

Trackback
RSS 2.0