Ikea-here I comeFrukosten är avklarad, en bloggrunda, lite kläder och sen är det dags för mig att köra till Ikea, tjoho! Har inte varit där sen nya katalogen kom ut så det ska bli kul att se nyheterna.

Ska ändra lite på barnens rum tänkte jag. Adam ska få en ny säng och lite annat fix. Alfons och Alma ska ha en våningssäng i stället för två fristående sängar så blir det mer plats för deras saker. Som det är nu så är det väldigt rörigt tycker jag och då blir det svårstädat för dem. Ska sätta in ett skrivbord och ett datorbord också. De ska ha min stationära dator nu när jag bara använder min bärbara.
Först ska vi baxa ut alla grejerna så jag kan måla där inne. Nu är där en skrikig gul tapet som barnen ska få hjälpa till med att ta ner. Sen ska väggarna bli vita. Mattan är lite för barnslig så den åker också ut, ska kolla på något nytt idag.

I eftermiddag kommer barnen hem, längtar efter dem. Troligtvis ska vi leka bio i kväll. Så det ska ritas biljetter, köpa godis i en låtsasaffär, få sin biljett klippt och sen slår vi oss ner och kollar på en bra film. Även om vi är ganska ofta på bio så tycker de detta är jättekul (tja, kanske inte Adam då) och frågar efter det.
Eller så kör vi på en slapp fredag och bara softar, vi får se hur trötta de är.

Ha en skön fredag allihopa!


Kloka kommentarer
Postat av: Linda P

Låter superkul!! Du förevigar väl så vi får se lite bilder sen:)? Ha det så trevligt på bion ;)

KRAM!

2008-09-19 @ 09:06:04
URL: http://livinglikelinda.blogg.se/
Postat av: annaoco

Linda P: Yupp, bilder kommer. Du kommer säkert att garva... ;) Kram!

2008-09-19 @ 18:48:27
URL: http://annaoco.blogg.se/
Postat av: Linda P

Garva?? Va sören skulle jag garva för????

2008-09-19 @ 23:28:58
URL: http://livinglikelinda.blogg.se/
Postat av: annaoco

Linda P: Tog mig vatten över huvudet när jag trodde att jag skulle kunna få ut Adams säng själv. Blev ganska komiskt, fick ställa stolar under sängen så det inte skulle rasa. Sen fick jag ringa efter hjälp L

2008-09-20 @ 06:41:43
URL: http://annaoco.blogg.se/
Postat av: Linda P

Jahaaa, nu fattar jag!

2008-09-22 @ 18:31:07
URL: http://livinglikelinda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat:

Trackback
RSS 2.0